PROGRAM KONFERENCE HASAP 19. ročník

Termín: 26.03.2025

Standardy ve stravovacích službách Programem provází MUDr. Josef Štorm a Miloš Žáček jednatel (HASAP Consulting, s.r.o.)
  • 9:30 - 9:40

    Úvodní slovo pořadatele
  • 9:45 - 10:30

    Kontroly SZPI ve stravovacích provozech – průběh a výsledky

    Ing. Alena Georgievová (Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Ústřední inspektorát, oddělení metodiky)

  • 10:45 - 11:30

    Správná výrobní praxe, systémy HACCP, ověřování systémů a proces akreditace v nemocničním stravování
    Bc. Ivana Benešová, DiS. (Fakultní nemocnice Olomouc)
  • 11:45 - 12:30

    Každodenní rizika ve stravování, švarcsystém, kamery a úrazy, chyby ostatních a jak se jim vyhnout?

    Kryštof Kulan (MAURIC JANÁK ZEITHAML s.r.o., advokátní kancelář)

  • 12:30 - 13:30

    PŘESTÁVKA - OBĚD
  • 13:30 - 14:15

    Monitoring HACCP a systém pro regulaci a řízení spotřeby energie – příklady z realizací, případové studie)

    Miloš Žáček (HASAP Consulting, s.r.o.), Robin Wittke (Sicotronic)

  • 14:25 - 15:10

    Komunikace při mimořádných situacích
    Jakub Vopálka (Mental Training, s.r.o.)
  • 15:25 - 16:10

    Diskuze a slosování vyplněných anketních lístků o ceny
  • Změna programu vyhrazena

Fotografie z poslední konference:

Registrovat