PROGRAM KONFERENCE HASAP 19. ročník
Termín: 26.03.2025
Standardy ve stravovacích službách Programem provází MUDr. Josef Štorm a Miloš Žáček jednatel (HASAP Consulting, s.r.o.)9:30 - 9:40
Úvodní slovo pořadatele9:45 - 10:30
Kontroly SZPI ve stravovacích provozech – průběh a výsledkyIng. Alena Georgievová (Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Ústřední inspektorát, oddělení metodiky)
10:45 - 11:30
Správná výrobní praxe, systémy HACCP, ověřování systémů a proces akreditace v nemocničním stravování
Bc. Ivana Benešová, DiS. (Fakultní nemocnice Olomouc)11:45 - 12:30
Každodenní rizika ve stravování, švarcsystém, kamery a úrazy, chyby ostatních a jak se jim vyhnout?Kryštof Kulan (MAURIC JANÁK ZEITHAML s.r.o., advokátní kancelář)
12:30 - 13:30
PŘESTÁVKA - OBĚD13:30 - 14:15
Monitoring HACCP a systém pro regulaci a řízení spotřeby energie – příklady z realizací, případové studie)Miloš Žáček (HASAP Consulting, s.r.o.), Robin Wittke (Sicotronic)
14:25 - 15:10
Komunikace při mimořádných situacích
Jakub Vopálka (Mental Training, s.r.o.)15:25 - 16:10
Diskuze a slosování vyplněných anketních lístků o cenyZměna programu vyhrazena