PROGRAM KONFERENCE HASAP 18. ročník
Termín: 20.03.2024
Standardy ve stravovacích službách Programem provází MUDr. Josef Štorm a Miloš Žáček jednatel (HASAP Consulting, s.r.o.)9:30 - 9:40
Úvodní slovo pořadatele9:45 - 10:15
Legislativní požadavky z pohledu MZe – příklady z praxe
Ing. David Zima (Ministerstvo zemědělství, odbor potravinářský)+ 15 minut vstup – Obaly v gastronomii – legislativní povinnosti
Martin Fojtík (EKO-KOM)10:45 - 11:30
Prevence alimentárních nákaz
MUDr. Michaela Špačková Ph.D. (Oddělení epidemiologie infekčních nemocí, Státní zdravotní ústav)11:45 - 12:30
Epidemie a jiné mimořádné události - stále aktuální téma
MUDr. Vilma Benešová+ 15 minut vstup – Sanitace při mimořádných událostech
Pavel Solař (Ecolab)12:30 - 13:30
PŘESTÁVKA - OBĚD13:30 - 14:20
Rekonstrukce gastronomického provozu – projektová příprava
Ing. Eva Dobíšková (projektantka gastronomických zařízení, G-team projektová kancelář)+ 15 minut vstup – Jak získat dotace na energeticky úsporné provozy
14:25 - 15:10
Chování manažerů v nestandardních situacích
Aleš Pokorný (Krauthammer Czech Republic s.r.o.)15:25 - 16:10
Diskuze a slosování vyplněných anketních lístků o cenyZměna programu vyhrazena