PROGRAM KONFERENCE HASAP 18. ročník

Termín: 20.03.2024

Standardy ve stravovacích službách Programem provází MUDr. Josef Štorm a Miloš Žáček jednatel (HASAP Consulting, s.r.o.)
  • 9:30 - 9:40

    Úvodní slovo pořadatele
  • 9:45 - 10:15

    Legislativní požadavky z pohledu MZe – příklady z praxe
    Ing. David Zima (Ministerstvo zemědělství, odbor potravinářský)

    + 15 minut vstup – Obaly v gastronomii – legislativní povinnosti
    Martin Fojtík (EKO-KOM)

  • 10:45 - 11:30

    Prevence alimentárních nákaz
    MUDr.  Michaela  Špačková Ph.D. (Oddělení epidemiologie infekčních nemocí, Státní zdravotní ústav)
  • 11:45 - 12:30

    Epidemie a jiné mimořádné události - stále aktuální téma
    MUDr. Vilma Benešová

    + 15 minut vstup – Sanitace při mimořádných událostech
    Pavel Solař (Ecolab)

  • 12:30 - 13:30

    PŘESTÁVKA - OBĚD
  • 13:30 - 14:20

    Rekonstrukce gastronomického provozu – projektová příprava
    Ing. Eva Dobíšková (projektantka gastronomických zařízení, G-team projektová kancelář)

    + 15 minut vstup – Jak získat dotace na energeticky úsporné provozy

  • 14:25 - 15:10

    Chování manažerů v nestandardních situacích
    Aleš Pokorný (Krauthammer Czech Republic s.r.o.)
  • 15:25 - 16:10

    Diskuze a slosování vyplněných anketních lístků o ceny
  • Změna programu vyhrazena

Fotografie z poslední konference:

Registrovat